вівторок, 13 березня 2018 09:33

"Краще застрелитися, ніж потрапити до "своїх" - бойовики "на підвалі" добивають Ізю Кацмана

Автор: Донпрес
  Ізю Кацмана бойовики добивають на підвалі
Ізю Кацмана бойовики добивають на підвалі

Бойовик російсько-окупаційний військ ДНР Алекс Родрігез на своїй сторінці в соцмережі розповів про долю свого поплічника з Горлівки Олексія Петрова більш відомого, як Ізя Кацман.

За його словами, Кацман потрапив "на підвал" до "своїх", передає "Донпрес".

"Олексій не в полоні у "фашистів". Його заарештували "свої". Краще застрелитися під час затримання, ніж потрапити до таких своїх. Намагаються придушити фізично, тобто просто б'ють. Здоров'я вже немає, Олексій в глибокій депресії", - написав Родрігез.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "ДНР - геморой у дупі імперії" - найбільшого критика терористів тримають "на підвалі"

Раніше повідомлялось, що Петров потрапив "на підвал" після того, як почав критикувати місцеву "владу" ДНР у цілому, і особисто "мера" окупованої Горлівки Івана Приходька.

У терористів повідомили про затримання бойовика Олексія Петрова з позивним Ізя Кацман. Його головним опонентом стала командир одного зі "спецпідрозділів армії" терористів ДНР Корса. За словами Корси, вона познайомилась з Кацманом у липні 2014 року в Горлівці. Він позиціонував себе, як суперрозвідник.

Зараз ви читаєте новину «"Краще застрелитися, ніж потрапити до "своїх" - бойовики "на підвалі" добивають Ізю Кацмана». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути