середа, 09 листопада 2016 16:44

Крадені машини вивозять на окуповану територію

Крадені машини вивозять на окуповану територію

В Донецьку та Луганську діє так званий "чорний ринок машин". Там продають крадені машини з території з України та Росії. Авто можна купити у 2-3 рази дешевше ніж на легальному рику. Про це Gazeta.ua розповіли місцеві жителі.

"Є різні марки від вітчизняних "Жигулів" до дорогим "Мерседес". Ціни зовсім не такі як в салонах. Набагато дешевше. Ланос можна купити за тисячу доларів. Але він без документів. У Києві такий же коштує 3 тисячі доларів," - каже чоловік який представляється Миколою Олександровичем.

В Донецьку та Луганську з'явилося чимало дорогих авто.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У мережі показали зруйновані автосалони Донецька

"Я працюю в автосервісі. Власник щодня приганяє машини, щоб ми їх розбирали. Раз на тиждень вантажимо Камаз запчастин. Вивозять на Росію, а потім знов везуть в Україну. Все достатньо дешево, - каже донеччанин Віктор. - Двигун від Жигулів можна взяти за 3 тисячі гривень. Маємо свій інтернет-магазин, який веде людина в Україні. Він нам замовляє запчастини. Є рідкісні деталі, але ми їх не дуже в Україні світимо. Наприклад, акумулятори до електрокарів за смішною ціною".

Крадені авто завозять через пункти пропуску з Україною. Кажуть, прикордонники за $200-300 пропускають їх безперешкодно.

Зараз ви читаєте новину «Крадені машини вивозять на окуповану територію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути