четвер, 25 серпня 2022 09:21

Спецтема: Війна Росії проти України

Король "жестів доброї волі" – в українському Міноборони потролили Шойгу

Король "жестів доброї волі" – в українському Міноборони потролили Шойгу
В українському міноборони висміяли чергові заяви очільника російського військового відомства Сергія Шойгу. Фото: focus.ua

В Міністерстві оборони України висміяли чергову абсурдну заяву керівника російського військового відомства Сергія Шойгу.

24 серпня він назвав сповільнення наступу "свідомим" рішенням РФ. В міноборони України російського міністра назвали "королем "жестів доброї волі". Про це йдеться в дописі МОУ у Twitter.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Генштаб у День Незалежності оновив дані про втрати російських окупантів

"Король "жестів доброї волі", міністр оборони Росії заявив, що окупанти навмисно гальмують кампанію в Україні. Ми обіцяємо зробити все можливе, щоб перетворити це "уповільнення" на старий добрий відступ. Або, як росіяни люблять говорити… зворотний наступ", – йдеться в дописі.

24 серпня міністр оборони країни-окупантки Російської Федерації Сергій Шойгу заявив, що так звана спецоперація в Україні "йде за планом". Військове керівництво Росії нібито спеціально сповільнило наступ російських окупантів.

У війні проти України вже 75 тис. росіян загинули або отримали поранення. За оцінками США, понад 80% складу російських сухопутних сил зав'язли у своїх діях і "відчувають втому".

Зараз ви читаєте новину «Король "жестів доброї волі" – в українському Міноборони потролили Шойгу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути