четвер, 16 листопада 2017 11:53

Касьянов виступив проти миротворців на Донбасі

Касьянов виступив проти миротворців на Донбасі
Юрій Касьянов наголосив, що введення миротворців на Донбас може заморозити конфлікт на десятиліття. Фото: Гордон

Росія навряд чи не погодиться на введення миротворчого контингенту на окупований Донбас, якщо серед них не буде росіян.

Таку думку висловив український волонтер Юрій Касьянов. Про це інформує "Гордон".

"РФ навряд чи погодиться на введення миротворчої місії на Донбас, якщо в її складі не буде росіян. Але варіант із білорусами або казахами виключати не можна. Адже це збройні сили країн, що перебувають під сильним впливом Росії. Зверніть увагу, що Білорусь проголосувала проти резолюції Генасамблеї ООН щодо Криму. У такий спосіб вони ще раз підтвердили, що на боці РФ. Лукашенко ідеологічно такий самий росіянин, як і Путін. Його заяви про "братів українців" не варто сприймати всерйоз. Ніякий він нам не брат", – підкреслив волонтер.

Касьянов наголосив, що введення миротворців на Донбас може заморозити конфлікт на десятиліття.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Війна перейде в нову стадію - експерт

"На Донбасі взагалі не має бути жодних миротворців. Це заморозить конфлікт на десятиліття. Через боягузливу політику нашого президента і безграмотну військову політику ми законсервували конфлікт, який можна було врегулювати ще 2014-го", - зауважив він.

Також волонтер підкреслив,що в Україні забувають, що Росія не сидить на місці, вона діє. І світ великою мірою нічого не робить для звільнення окупованих територій України через бездіяльність країни.

"Якби ми хотіли завершити цей конфлікт, то три роки тому потрібно було по-справжньому воювати, перерізати газову трубу і показувати росіянам, що ми господарі на нашій землі. Тоді б і Європа по-іншому дивилася на цей конфлікт. Але ми нічого не робимо, тому що на чолі держави стоять люди, яких цікавлять тільки їхні гаманці", – зазначив Касьянов.

Депутат від "Радикальної партії" Ігор Мосійчук заявив, що є сумніви, що на території Донбасу будуть білоруські миротворці. Це буде "троянський кінь" Путіна, - під білоруськими миротворцями зайдуть російські окупанти.

Зараз ви читаєте новину «Касьянов виступив проти миротворців на Донбасі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути