понеділок, 03 червня 2019 18:24

Хто замінить Геращенко на переговорах у Мінську

Хто замінить Геращенко на переговорах у Мінську
З 24 квітня 2012 до 28 квітня 2017 року Лутковська була Уповноваженою Верховної Ради з прав людини. Фото: з відкритих джерел

Екс-уповноважена Верховної Ради з прав людини Валерія Лутковська відповідатиме за гуманітарні питання у Тристоронній контактній групі у Мінську. Раніше за це відповідала перша віце-спікер ВР Ірина Геращенко.

Цю інформацію Валерія Лутковська підтвердила у коментарі Громадському радіо.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зеленський повернув Кучму в Мінський процес

"Я була на нараді президента України і голови делегації України у Тристоронній контактній групі президента Кучми і, власне, відповідатиму за гуманітарні питання", — сказала Лутковська.

З 24 квітня 2012 до 28 квітня 2017 року вона обіймала посаду Уповноваженої Верховної Ради з прав людини. Нині - програмна директорка Українського інституту з прав людини.

Президент Володимир Зеленський на наступному тижні оголосить імена нових представників України в Тристоронній контактній групі з врегулювання ситуації на Донбасі.

24 травня представники української гуманітарної групи ТКГ в Мінську зустрілися з новообраним президентом України, а також керівництвом СБУ та об'єднаного центру з питань зниклих безвісти і заручників.

Зараз ви читаєте новину «Хто замінить Геращенко на переговорах у Мінську». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути