пʼятниця, 31 березня 2017 11:47

Ходаковський погрожував вбитому полковнику СБУ

Ходаковський погрожував вбитому полковнику СБУ
Ходаковський Олександр - український колабораціоніст, голова терористичної "служби безпеки"ДНР, керівник так званих "Патріотичних сил Донбасу". Колишній командир спецпідрозділу СБУ "Альфа" в Донецькій області

2016 року польовий командир ДНР, екс-співробітник СБУ Олександр Ходаковський погрожував співробітникам Служби безпеки України розправою.

Про це нагадав журналіст Віталій Сизов на сторінці у Facebook.

"Такі, як Хараберюш, Лєсун та інші це - відомі прізвища. Там дійсно є "герої", щодо яких багато і питань, і заготовлених патронів. І я можу вас запевнити, що наші плани щодо них застосуються", - процитував слова Ходаковського журналіст.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У мережі опублікували фото та відео з місця вибуху в центрі Маріуполя

31 березня в Маріуполі підірвали автомобіль. У ньому був полковник Служби безпеки України. Про це повідомляє прес-служба СБУ. "Близько 08:30 ранку у житловому кварталі Маріуполя підірвали автомобіль. У ньому загинув співробітник Служби безпеки України полковник Олександр Хараберюш", - йдеться в повідомленні.

Зараз ви читаєте новину «Ходаковський погрожував вбитому полковнику СБУ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути