Ексклюзиви
середа, 07 листопада 2018 18:30

Хліб в одні руки і безкоштовний чай: в ДНР на "вибори" заманюють продуктами

В окупованому Донецьку на "вибори" ватажка бойовиків людей заманюють продуктами.

У мережі поширили список, у якому вказується, що відвідувачі 11 листопада "виборчих дільниць" зможуть купити їжу за зниженими цінами. Світлину оприлюднив український офіцер Анатолій Штефан "Штірліц".

Виборцям продаватимуть пиріжки, рослинну олію, курятину, яйця та цукор. У прейскуранті вказані норми для продажу в одні руки. Чай бойовики обіцяють наливати безкоштовно.

Автор: facebook
  Ціна "демократії" у терористичній ДНР
Ціна "демократії" у терористичній ДНР

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Бойовики готуються: у Донецьк нагнали танків і гаубиць

"Один із прикладів менеджменту Дирляндіі на виборах - це заклик до дільниць для псевдо голосування людей продуктами за низькими цінами. ЧіПушілін віджигає. Сподіваюся наші депутати не візьмуть собі на замітку", - йдеться у дописі.

У терористичному бандформуванні ЛНР даватимуть 100 рублів (42 грн - Gazeta.ua) людям, які прийдуть на "вибори" ватажка 11 листопада. Місцевий мобільний оператор, який підпорядковується бойовикам, пообіцяв видавати картки для поповнення рахунку.

Зараз ви читаєте новину «Хліб в одні руки і безкоштовний чай: в ДНР на "вибори" заманюють продуктами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути