четвер, 14 грудня 2017 15:53

Харківські курсанти працюють у ДНР

Троє харківських курсантів влаштувалися працювати в фейкове "Міністерство надзвичайних ситуацій" ДНР.

Вони закінчили Харківський національний університет цивільного захисту, написав журналіст Андрій Цаплієнко на сторінці у Facebook.

"Євген Овчинников, Олександр Волошин, Юлія Крижанівська. До літа 2017 року - курсанти Харківського національного університету цивільного захисту. З літа 2017 року - співробітники "МНС ДНР". Зверніть увагу, як Женя Овчинников розповідає про себе роспропагандістам: "навчався на тимчасово підконтрольної Україні території". "на тимчасово підконтрольній", Карл! У Харкові! Це що ж, виходить, я теж навчався "на тимчасово підконтрольній"?

Автор: Facebook
  Євген Овчинников, Олександр Волошин, Юлія Крижанівська. До літа 2017 року - курсанти Харківського національного університету цивільного захисту. З літа 2017 року - співробітники" МНС ДНР
Євген Овчинников, Олександр Волошин, Юлія Крижанівська. До літа 2017 року - курсанти Харківського національного університету цивільного захисту. З літа 2017 року - співробітники" МНС ДНР

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Ніхто не повірить, що на півострові були одні зрадники" - вийшло розслідування про анексію Криму

Якщо вони приймали присягу, то вони - зрадники. Злочинці, чиї дії розглядаються в контексті ст.111 КК України. Чи знали офіцери, викладачі та куратори цих молодих людей про наміри своїх підопічних? Якщо так, то вони – співучасники", - написав журналіст.

Путіну дозволила вкрасти півострів Крим глобальна зрада в середовищі українських силовиків. 83% офіцерів СБУ виявилися зрадниками.

Зараз ви читаєте новину «Харківські курсанти працюють у ДНР». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути