вівторок, 19 грудня 2017 12:08

Громадянство Захарченка: розповіли подробиці

Громадянство Захарченка: розповіли подробиці
Голова невизнаної ДНР Олександр Захарченко досі має українське громадянство. Тим часом "паспорти" невизнаної республіки не вважаються законнимиу всьом у світі

Голова невизнаної ДНР Олександр Захарченко досі має українське громадянство.

Про це розповіли в Адміністрації президента України на запит 112.ua.

"Матеріали про припинення громадянства України зазначених у запиті осіб на розгляд Комісії при президентові України з питань громадянства в установленому законодавством порядку не надходили", - дали письмову відповідь з Адміністрації.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Озвучили прогноз про майбутнє Захарченка

Крім Захарченка, український паспорт не відібрали у бойовика Леоніда Пасічника та колишнього ватажка ЛНР Ігоря Плотницького. Українське громадянство залишилося у призначених Росією "керівників" анексованого Криму Сергія Аксьонова та Володимира Константинова.

Тим часом на окупованому Донбасі готуються до "виборів". Про свою участь у майбутній нелегітимній електоральній гонці 2018 року заявили ватажок угруповання ДНР Олександр Захарченко і місцевий "опозиціонер" Олександр Ходаковський.

Зараз ви читаєте новину «Громадянство Захарченка: розповіли подробиці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути