вівторок, 21 серпня 2018 09:46

Гранати, міни і поранені військові: як минула доба на Донбасі

Гранати, міни і поранені військові: як минула доба на Донбасі
Бойовики гатили по українських позиціях з гранатометів, кулеметів та мінометів. Фото: rbc.ua

Протягом 20 серпня бойовики на Донбасі 23 рази обстріляли позиції українських військових. Внаслідок 2 бійців ЗСУ дістали поранення. У відповідь окупанти отримали 3 загиблих і 2 поранених.

Бойовики вели вогонь із гранатометів, великокаліберних кулеметів, мінометів та стрілецької зброї, повідомили в прес-центрі Операції об'єднаних сил.

"Ворожі обстріли здійснювалися по захисниках Кримського, Світлодарська, Попасної, Мар'їнки, Гнутового, Павлополя, Лебединського, Водяного, Широкиного. Поблизу Лебединського противник застосував проти наших захисників 82 мм міномети. Також окупанти здійснили обстріл із 120 мм мінометів околиць населеного пункту Новолуганське", - зазначили у повідомленні.

Загалом ситуація на Донбасі протягом минулої доби залишалась контрольованою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Українські військові зняли кліп на фоні зруйнованого Слов'янська

20 серпня в Україні запустили національну кампанію подяки військовим "Завдяки тобі". Вона має на меті створити таку традицію та популяризувати жест шани - прикладену до серця долоню. Зустрівши на вулиці військового, ветерана чи ветеранку, цим жестом можна сказати без слів "Моє життя у мирному місті, свобода і незалежність України – все це можливе завдяки тобі".

Зараз ви читаєте новину «Гранати, міни і поранені військові: як минула доба на Донбасі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути