понеділок, 11 червня 2018 08:58

Готуються до наступу: кумедне фото з українськими військовими

Українські волонтери опублікували у мережі кумедне фото українських військових на Донбасі, які нібито чекають наступу проросійських бойовиків.

Відповідне фото з'явилося на Facebook-сторінці фонду "Повернись живим". На знімку захисники України усміхаються та без поспіху споживають їжу.

"Так виглядають наші хлопці, коли їм кажуть, що бойовики готуються до наступу. На Світлодарській дузі гаряче вже не перший рік, проте захисники України не втрачають гарного настрою і почуття гумору – кажуть, без останнього на війні взагалі нікуди", – мовиться у дописі волонтерів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 45 гривень за літр - в ДНР спекулюють на нестачі бензину

Автор: https://www.facebook.com/backandalive/
  Захисники України   без поспіху споживають їжу на Світлодарській дузі
Захисники України без поспіху споживають їжу на Світлодарській дузі

Про веселі миттєвості українських бійців на передовій свідчать і інші фото, опубліковані у Facebook-спільноті. На одному з них - троє новонароджених кошенят та кішка Киця. Тварини живуть на Авдіївській промзоні, буквально у ста метрах від позицій бойовиків.

"Фото, яке ви бачите нижче, було зроблене під час бою. Поки зовсім поруч свистіли ворожі кулі, Киця годувала кошенят і навіть не подавала виду, що щось може загрожувати їй чи малечі. Колись мама-кішка була домашньою, проте, її, скоріше за все, просто залишили на війні. Нині Кицею та її малими опікуються бійці 92-ї ОМБр. Вони тримають оборону на передовій Донбасу ціною власних життів, щоб ми тут, у тилу, так само, як і Киця на фронті, могли жити спокійним життям", - підписаний знімок.


Автор: https://www.facebook.com/backandalive/
  Бійці 92-ї ОМБр опікуються кішкою і трьома кошенятами
Бійці 92-ї ОМБр опікуються кішкою і трьома кошенятами

Також на Авдіївській промзоні прямо зараз квітнуть троянди.

"Краса і жах живуть поруч. Кущі, рясно вкриті червоними квітами, вибиваються на фоні розбитих війною будівель та машин. Вночі тут не вщухають ворожі обстріли, а вдень можна побачити таку незайману природну красу", - йдеться під знімком.

Автор: https://www.facebook.com/backandalive/
  На Авдіївській промзоні квітнуть троянди.
На Авдіївській промзоні квітнуть троянди.
Волонтери опублікували відеозапис ракетного удару українських військових по позиціях бойовиків на Донбасі.
Зараз ви читаєте новину «Готуються до наступу: кумедне фото з українськими військовими». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути