Ексклюзиви
середа, 31 січня 2018 17:25

Google допоміг викрити італійця, який воював на боці терористів ЛНР
4

Завдяки Google викрили італійського фашиста, який воював на боці ЛНР
Фото: Денис Казанський
Завдяки Google викрили італійського фашиста, який воював на боці ЛНР
Завдяки Google викрили італійського фашиста, який воював на боці ЛНР
Завдяки Google викрили італійського фашиста, який воював на боці ЛНР

Бойовик, який зараз видає себе за "координатора Італійського центру" в окупованому Луганську, виявився ультраправим італійцем Андреа Пальмері.

Про це у своєму блозі написав журналіст Денис Казанський, передає" Обозреватель".

Журналіст звернув увагу на публікацію ЗМІ терористів, у якій сказано про зустріч "координатора Італійського центру в ЛНР" і "глави адміністрації Алчевська" Наталії Пяткової з приводу "перспективи залучення італійських інвесторів до реалізації спільних бізнес-проектів".

Казанський зауважив, що "гугл дуже добре знає Пальмері" - у мережі про нього є багато публікацій, у яких його називають не бізнесменом, а фашистом.

"Це ультраправий італійський футбольний фанат, який прославився на батьківщині хуліганськими витівками. 2014 року він поїхав воювати в Донбас за "русский мир" і відтоді постійно живе в Луганську. Трохи нетипово для італійського інвестора", - написав журналіст.

Казанський зазначив, що з 2014 року "італійський інвестор" воював у складі ГБР "Бетмен", разом із відомим угрупованням російських нацистів ДШРГ "Русич", яке прославилося своїми звірствами.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: П'яні бойовики ДНР влаштували смертельну перестрілку: ліквідували своїх

"Сьогодні ти воюєш за "Новоросію" і граєш "італійського добровольця, який приїхав боротися з бандерівцями" для російських ЗМІ, завтра зображаєш інвестора та бізнесмена в луганських новинах", - додав він.

40 козаків-розбійників ЛНР отримали від церкви право на вбивство. Зазначається, що "присяга" зобов'язує кожного козака і дає йому право зі зброєю в руках "захищати свою Батьківщину".

Зараз ви читаєте новину «Google допоміг викрити італійця, який воював на боці терористів ЛНР». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути