вівторок, 05 липня 2016 16:08

Голова ЛНР кришує контрабанду російського палива

Голова ЛНР кришує контрабанду російського палива
Ігор Плотницький

Ватажок так званої ЛНР Ігор Плотницький разом з російським міністром вигадали контрабандні схеми поставки російського палива.

Про це повідомляє "Інформаційний спротив".

"Одним із російських кураторів "ЛДНР" заступником міністра економічного розвитку РФ Назаровим в змові з ватажком ЛНР Плотницьким організовано тіньову схему реалізації паливно-мастильних матеріалів, перекинутих із Росії контрабандою. Зокрема, щодня від підконтрольної Назарову російської бізнес-структури "Башкірнефть" на територію ЛНР надходить в середньому близько 400 тонн ПММ (в основному в партіях дві третини - дизельне паливо, одна третина - бензин)", - йдеться у повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: П'яні бойовики ЛНР не вміють поводитися з гранатами

База зберігання контрабандного палива в ЛНР розташована в селищі Ровенькі на Луганщині. Отримане паливо реалізують місцевому населенню через АЗС, підконтрольні Плотницькому.

Раніше повідомляли, що ФСБ обшукує будинки мешканців ДНР та забирає телефони.

Зараз ви читаєте новину «Голова ЛНР кришує контрабанду російського палива». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути