Ексклюзиви
субота, 30 грудня 2017 16:49

Ватажок терористів пожалівся на "республіканські труднощі"

Ватажок терористів пожалівся на "республіканські труднощі"
Терористи ОРДЛО скаржаться на "економічні умови". Фото: Bigmir.net

Екс-командир терористів підрозділу "Восток" Олександр Ходаковський заявив, що Росія встановила ліміт на поставку вугілля, видобутого на окупованому Донбасі.

Про це він розповів в інтерв'ю виданню російському виданню, передають "Новости Донбасса".

"Допомагає Росія - наші вугільні шахти постачають свою продукцію до вас, але є обмеження, поставки квотуються, так як Росії цілком вистачає і свого вугілля. Навіщо вам донецький? Ми залишаємося на плаву тільки за рахунок дуже дешевої робочої сили", - зазначив Ходаковський.

Терористичним бандформуванням не вдається запустити Алчевський металургійний комбінат.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Українська армія знищила 39 терористів на Донбасі

"Плани, які були намічені в році, що минає по відновленню підприємств, не спрацювали. Той же Алчевський металургійний ми не можемо запустити через брак електроенергії. Намагаємося хоча б підтримувати цей промисловий гігант на тому мінімальному функціональному рівні, який у нього є. Взагалі мало залишилося дохідних підприємств. Більшість ледве зводять кінці з кінцями", - сказав він.

Ходаковський розвінчує культ Захарченка в контексті можливих "місцевих виборів". Ходаковський відзначає, що навіть якщо Захарченко не допустить його до виборів – "він дихатиме йому в потилицю".

Зараз ви читаєте новину «Ватажок терористів пожалівся на "республіканські труднощі"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути