четвер, 14 січня 2021 07:58

Гаряча доба на Донбасі: що розповіли військові

Гаряча доба на Донбасі: що розповіли військові
Обстановка в районі проведення операції Об'єднаних сил контрольована українськими воїнами. Фото: facebook.com/pressjfo.news

Протягом минулої доби, 13 січня, в районі проведення операції Об'єднаних сил було зафіксовано 6 порушень режиму припинення вогню.

Так, поруч із населеним пунктом Водяне, що на Приазов'ї, російсько-окупаційні війська тричі відкривали вогонь з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї. В передмісті Авдіївки та неподалік Гнутового - з ручних протитанкових гранатометів, а біля Мар'їнки противник здійснив кілька неприцільних пострілів зі стрілецької зброї. Про це повідомили в штабі ООС.

"Бойових втрат серед особового складу Об'єднаних сил немає", - сказано в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Всеосяжне перемир'я" на Донбасі: 11 обстрілів і поранений воїн ЗСУ

Від початку поточної доби, 14 січня, зафіксовано одне порушення режиму припинення вогню. Поблизу Мар'їнки окупанти гатили з з автоматичних станкових гранатометів та стрілецької зброї. Бойових втрат внаслідок ворожих обстрілів немає.

11 січня від обстрілу в зоні проведення операції Об'єднаних сил загинув боєць 56-ої окремої мотопіхотної Маріупольської бригади, старший солдат 38-річний Олег Андрієнко із Запоріжжя. Трагедія сталася неподалік населеного пункту Піски Донецької області. У загиблого залишилися мати, дружина і 6-місячний син.



Зараз ви читаєте новину «Гаряча доба на Донбасі: що розповіли військові». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути