Ексклюзиви
середа, 14 грудня 2022 07:14

Спецтема: Війна Росії проти України

Гарні новини з фронту: ЗСУ підсмажили окупантів на Луганщині та Запоріжжі

Гарні новини з фронту: ЗСУ підсмажили окупантів на Луганщині та Запоріжжі
ЗСУ уразили два пункти управління та чотири райони зосередження особового складу противника. Фото: facebook.com/GeneralStaff.ua

За минулу добу підрозділи Сил оборони України відбили атаки російських загарбників в районах населених пунктів Гряниківка Харківської області, Новоселівське, Червонопопівка, Серебрянське і Білогорівка на Луганщині, а також Білогорівка, Соледар, Бахмутське, Бахмут, Курдюмівка, Невельське, Мар'їнка, Побєда і Новомихайлівка Донецької області.

У ніч на 13 грудня в районі населеного пункту Новоайдар Луганської області знищено понад 15 військовослужбовців Російської Федерації, повідомив Генеральний штаб Збройних сил України вранці 14 грудня. В Запорізькій області втрати ворога становлять до 100 поранених окупантів, знищено також склад боєприпасів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сотні "вагнерівців" загинули, навіть не діставшись лінії фронту

"У звʼязку зі значною кількістю поранених загарбників, так званим указом окупаційної влади, під потреби військових передаються лікарня № 15 у населеному пункті Ювілейне Луганської області та лікарня № 3 в місті Луганськ", – ідеться у повідомленні.

Підрозділи ракетних військ і артилерії Сил оборони України уразили два пункти управління та чотири райони зосередження особового складу противника.

На Луганщині окупанти продовжують вирізати шахтне обладнання для гірників у Довжанську. Ті шахтарі, яких ще не мобілізували, шукають варіанти працевлаштування. Зокрема, на шахті "Червоний Партизан" поблизу міста демонтують і щоденно вивозять обладнання. Підприємство готують до консервації.

Зараз ви читаєте новину «Гарні новини з фронту: ЗСУ підсмажили окупантів на Луганщині та Запоріжжі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути