понеділок, 13 травня 2019 07:48

"Фріц", "Йожик", "Кіпіш": офіцер ЗСУ назвав нові імена ліквідованих бойовиків

Місцеві бойовики Л/ДНР і російські найманці, які воювали на Донбасі проти українських військових, продовжують нести втрати. Одні з них вмирають на передовій, інші - розбиваються в ДТП, дехто - помирає вдома за загадкових обставинах.

Про це офіцер ЗСУ Анатолій "Штірліц" Штефан повідомляє в Facebook.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Бригада 200" поповнилася 20-річним бойовиком: показали фото

8 травня у себе вдома в Серпухові (Підмосков'я) помер Артем Разуваєв "Фріц", уродженець Керчі, Крим. Відомо, що навесні 2014-го зрадник допомагав росіянам захоплювати український півострів, потім в якості диверсанта - захоплювати Донбас. Він навіть носив фейковий чин козачого полковника-отамана потішного "Всевеликого війська Донського", хоча служив всього лише механіком-водієм бронегрупи.

Причиною його смерті назвали "інфаркт".

  Артем Разуваєв ("Фріц")
Артем Разуваєв ("Фріц")

9 травня "бригаду 200" поповнив 25-річний Євген "Йожик" Южик з селища Гольмівський на околиці Горлівки, тимчасово окупованій бойовиками ДНР.

  Кіріл Громлюк ("Кіпіш")
Кіріл Громлюк ("Кіпіш")

Тоді є між окупованим Донецькому і Макіївкою в ДТП загинув Кирило Громлюк "Кіпіш". Він був замполітом в "5-ї окремої мотострілкової бригади армії ДНР".

В окупованій бойовиками Макіївці на Донеччині невідомі "партизани" завдали важкі травми одному з членів незаконних збройних формувань. Мова йде про бойовика на прізвисько "Студент".

Зараз ви читаєте новину «"Фріц", "Йожик", "Кіпіш": офіцер ЗСУ назвав нові імена ліквідованих бойовиків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути