пʼятниця, 18 лютого 2022 17:52

Евакуація мешканців ЛДНР: у МВС України попередили про ще більші провокації

Оголошення ватажками ЛДНР про масову евакуацію місцевих жителів в Росію свідчать про підготовку масштабної провокації з іще масованішими обстрілами української території.

Це остаточна агонія Мінських угод. Про це 18 лютого заявив радник голови МВС України Антон Геращенко в Telgram.

Автор: Telgram/Типовий Донецьк
  Ватажки  ЛДНР оголосили   про масову евакуацію місцевих жителів в Росію
Ватажки ЛДНР оголосили про масову евакуацію місцевих жителів в Росію

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Окупанти накрили 82 калібром Щастя. Під вогнем опинилися рятувальники та медики

"Заяви лідерів терористичних організацій ЛДНР Пушиліна та Пасічника – це, як на мене, остаточна агонія Мінських угод. Про які вибори на окупованих територіях може йтися, якщо вони нахабно брешуть своїм заручникам про неіснуючий наступ Збройних сил України. Судячи з усього, готуються масштабні провокації з іще масованішими обстрілами української території", – йдеться у повідомленні Геращенка.

Він додав, що "ми відповімо на це правдою, показавши всьому світові, що ЗСУ міцно стоять на своїх позиціях і не мають наміру наступати, підігруючи ворогові".

Глава окупаційної адміністрації в ОРДО Денис Пушилін 18 лютого заявив про початок евакуації населення до Росії. Видав фейк про те, що президент України Володимир Зеленський нібито "найближчим часом віддасть наказ про наступ.

Ватажок ЛНР Леонід Пасічник також закликав жителів евакуюватися до Росії. Чоловіків, які готові тримати в руках зброю, він закликав бути готовими до захисту республіки, пишуть окупаційні ЗМІ. Його фейк звучить так: "ЗСУ планують прорив на територію ЛНР".

Зараз ви читаєте новину «Евакуація мешканців ЛДНР: у МВС України попередили про ще більші провокації». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути