четвер, 02 серпня 2018 14:30

Це прокляття: в ДНР відчули брак гідних працівників

Це прокляття: в ДНР відчули брак гідних працівників
Із ДНР виїхало багато кваліфікованих хіміків та інших спеціаліств. Сепаратисти тільки зараз зізналися у нестачі працівників. Фото: median.az

У ДНР перейнялися відсутністю кваліфікованих працівників. Більшість з них залишила окуповані території ще 2014 року.

Проте це не дивно, адже для масового виїзду людей у самопроголошеній республіці створили всі умови, стверджує журналіст Денис Казанський у Twitter.

"Міністр" ДНР Грановський скаржиться, що фахівці-хіміки, які працювали на "Стиролі", поїхали з ДНР. Звичайно, а що ви хотіли? Щоб люди впахували на бандитів у резервації за 7000 рублів? "Визволителі" вигнали з регіону населення, вижили фахівців. ДНР - це прокляття Донбасу", - написав Казанський.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Рай для мисливців за металом" - показали, як знищують Луганськ

У самопроголошеній республіці ЛНР жителі селища "Золотове-5" просяться під контроль України. Відчайдушний лист із відповідним змістом отримав головний бойовик Луганська Леонід Пасічник. Люди скаржаться на постійну бідність і насилля.

Зараз ви читаєте новину «Це прокляття: в ДНР відчули брак гідних працівників». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути