Ексклюзиви
субота, 23 травня 2020 21:25

Є 12 сценаріїв розвитку подій на Донбасі - Резніков

Є 12 сценаріїв розвитку подій на Донбасі - Резніков
Резніков розповів про варіанти повернення Донбасу. Фото: УНН

Віцепрем'єр-міністр-міністр з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій Олексій Резніков заявив, що реінтеграція Донбасу залежатиме від розвитку ситуації в регіоні і зазначив, що розглядає близько 12 можливих сценаріїв.

На даний момент немає чіткого розуміння, як буде відбуватися реінтеграція Донбасу, оскільки існує ряд незалежних чинників, включаючи економічний, політичний і геополітичний, він заявив в інтерв'ю "Новинам Донбасу".

"Все залежить від сценаріїв розвитку подій, які будуть і можуть відбуватися. Вони дуже різні. Вони залежать від різних факторів, і на жаль, не всі вони залежать від України ... І в залежності від цього, ми готуємося до різного розвитку подій: короткострокові, середньострокові, довгострокові. у мене в голові сьогодні близько 12 сценаріїв розвитку подій. Від дуже негативних до дуже позитивних", - сказав міністр.

Резніков також відзначив, що початок деокупацію може відбутися протягом року, "а може і не відразу".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Терористів на переговори в Мінськ кличе ОБСЄ

Раніше Резніков заявив, що окупований Донбас РФ використовує як навчальний полігон: артилеристи російських військових закладів приїжджають сюди складати іспити.

Зараз ви читаєте новину «Є 12 сценаріїв розвитку подій на Донбасі - Резніков». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути