Ексклюзиви
середа, 14 лютого 2018 14:30

Екс-депутат Держдуми РФ розповів, як Росія фінансує бойовиків на Донбасі

Екс-депутат Держдуми РФ розповів, як Росія фінансує бойовиків на Донбасі
Екс-депутат Держдуми Росії Ілья Пономарьов під час судового засідання розповів, як Росія через міністерства фінансує терористів на Донбасі

Росія фінансує терористичні ЛНР і ДНР через кілька каналів. Серед них - і офіційні міністерства.

Про це розповів екс-депутат Держдуми Росії Ілля Пономарьов під час судового засідання в справі Віктора Януковича, повідомляє Depo.ua.

"Є військова лінія фінансування, пов'язана з поставками зброї та ремонтом техніки тощо. Є лінія міністерства економіки Росії, пов'язана з соцвиплатами. Це кілька розділених ліній фінансування.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Терористів ЛДНР фінансували біткоїнами з "ферми" у Черкасах

Значуща історія щодо фінансування ЛНР була у співпраці з Мартчаном Керимовим. До ліній фінансувань Л-ДНР можна також віднести, зокрема, "газові схеми" Курченка", - посвідчив Пономарьов.

Звільнений з полону терористів науковець Ігор Козловський розповів, що депутат Держдуми РФ Володимир Жириновський передавав зброю бойовикам ДНР через польового командира сепаратистів Михайла Ґіві Толстих.

Зараз ви читаєте новину «Екс-депутат Держдуми РФ розповів, як Росія фінансує бойовиків на Донбасі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути