Ексклюзиви
пʼятниця, 22 травня 2020 13:39

Ексбоєць полку "Азов" узяв участь у фрик-шоу бойовиків

Ексбоєць полку "Азов" узяв участь у фрик-шоу бойовиків
Колишній азовець узяв участь у шоу бойовиків. Фото: azov.org.ua

Колишній боєць полку "Азов" Михайло Бурмістенко на позивний "Бон" узяв участь у пропагандистському шоу бойовиків так званої ДНР, яке транслювали в YouTube.

Як повідомляє пресслужба полку, бійці категорично засудили цей вчинок ветерана АТО.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Війна сьомий рік, а товаріщ г*ндон холодними губами цілує покидьків, які зайшли в Україну і вбивали" - Скрипін (18+)

У шоу Бурмістенко разом із 3 бойовиками так званої ДНР 2 год. обговорювали Широкинську операцію 2015 року. Тоді після обстрілу Маріуполя проросійськими найманцями полк "Азов" почав наступ, щоб посунути лінію фронту від міста. Найкривавіші бої точилися за Широкине. Під час операції загинули 11 бійців полку, але вона завершилася успішно.

На думку азовців, будь-яка участь бійців української армії у фрик-шоу загарбників є неприпустимою.

"Такі дії - на руку нашому ворогові, адже інформаційні баталії відіграють важливу роль у російсько-українській війні, що вже 6-й рік триває на Донбасі", - наголосили ветерани.

Служба безпеки України повідомила, що проведення інтерв'ю з Наталією Поклонською та Ігорем Гіркіним (Стрєлковим) є ініціативою журналіста Дмитра Гордона.

Зараз ви читаєте новину «Ексбоєць полку "Азов" узяв участь у фрик-шоу бойовиків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути