вівторок, 02 червня 2020 07:19

Двох за одного: українські оборонці помстилися бойовикам

Двох за одного: українські оборонці помстилися бойовикам
Наші захисники дали ворожим підрозділам гідну відсіч. Фото: facebook.com/MinistryofDefence.UA

Минулої доби збройні формування Російської Федерації 3 рази порушили режим припинення вогню та обстріляли наші позиції з гранатометів різних систем і безпілотника. Внаслідок обстрілів один воїн Об'єднаних сил отримав поранення.

Наші захисники дали ворожим підрозділам гідну відсіч. За даними розвідки, минулої доби було поранено двох окупантів, повідомили в штабі ООС.

"Загарбники двічі обстріляли позиції наших оборонців неподалік Гнутового. Спочатку, біля цього населеного пункту, противник застосував гранатомети різних систем, а згодом задіяв БпЛА для скидання пострілу ВОГ-17. На підступах до Попасної російські найманці вели вогонь зі станкових протитанкових гранатометів. Відчувши на собі рішучість дій військовослужбовців Збройних Сил України, противник припинив свою активність", - сказано в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Бої тривають щодня: імена героїв, які загинули на Донбасі у травні

Пораненого оборонця доставили до військового госпіталю, стан його здоров'я задовільний.

Від початку поточної доби російські збройні формування обстріляли з ручних протитанкових гранатометів та стрілецької зброї наші опорні пункти неподалік Майорська. За поточну добу втрат серед наших захисників немає.

За підтвердженими даними розвідки, втрати збройних формувань РФ за травень становлять 143 особи. Ліквідовані 49 осіб, поранені та травмовані — 94 особи. Також військовослужбовці Об'єднаних сил знищили 7 одиниць техніки противника.

Зараз ви читаєте новину «Двох за одного: українські оборонці помстилися бойовикам». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути