Ексклюзиви
субота, 20 червня 2020 09:19

Двох ворогів вбили, трьох - поранили - розвідка

Двох ворогів вбили, трьох - поранили - розвідка
Російські війська вісім разів за добу порушили режим припинення вонгню. Фото: ООС в Facebook

В зоні проведення Операції Об'єднаних сил на Донбасі 19 червня у результаті ворожих обстрілів отримали поранення двоє українських військових.

Російські війська вісім разів порушили режим припинення вогню, повідомили в штабі ООС.

Розвідка свідчить, двох терористів вбили, а трьох поранили. Противник обстріляв українські позиції з заборонених Мінськими домовленостями мінометів калібру 120 мм і 82 мм, а також гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В ОРДЛО підрахували кількість хворих на Covid-19

Поблизу Кримського в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" противник відкривав вогонь з гранатометів різних систем і стрілецької зброї.

По українським захисникам біля населеного пункту Шуми ворог випустив вісім мін з мінометів калібру 82 мм. Згодом терористи неодноразово обстріляли бійців ЗСУ біля населеного пункту Оріхове, застосувавши при цьому міномети калібру 120 мм, гранатомети різних систем, великокаліберні кулемети і стрілецьку зброю.

Біля Хутора Вільного противник двічі обстрілював з мінометів калібру 120 мм і 82 мм. Крім цього, ворог застосував біля населеного пункту гранатомети різних систем і великокаліберні кулемети.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" поблизу Славного противник відкривав вогонь з гранатометів різних систем і стрілецької зброї.

"Під час проведення інженерної дорозвідки поблизу населеного пункту Новотошківське в результаті розриву міни отримали поранення двоє військовослужбовців Об'єднаних сил. Воїнам оперативно надали першу медичну допомогу та евакуювали до лікувального закладу. Стан їхнього здоров'я задовільний", – написали в повідомленні штабу.

Російські снайпери для обстрілу українських військових виходять до сірої зони. Про це повідомляє Міноборони з посиланням на повідомлення Головного управління розвідки.

Зараз ви читаєте новину «Двох ворогів вбили, трьох - поранили - розвідка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути