вівторок, 03 січня 2017 08:10

Донецьким прикордонникам подарували броньовані позашляховики і катер

Донецьким прикордонникам подарували броньовані позашляховики і катер

Українським прикордонникам на Донеччині подарували американські армійські позашляховики марки "Хаммер" і броньований катер українського виробництва.

В арсеналі прикордонників також з'явилося нове озброєння та обладнання для розвідки. Про це повідомляється на сторінці президента України Петра Порошенка в Facebook.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Росія заборонила бойовикам виходити за межі частин у формі

"Українське військо захищає кордони нашої держави і в будні, і у свята. Донецький прикордонний загін відтепер посилений швидкісним броньованим катером українського виробництва, новими "хамерами" та озброєнням. А новітня система "АЕРОС", над розробкою якої працювали українські та американські фахівці, "бачить" одразу повітря, воду, землю, може одночасно вести та визначати поведінку до двохсот цілей", - йдеться в повідомленні.

2 січня у звільненому селищі Новолуганське Донецької області розпочало роботу відділення Національної поліції. До селища направили співробітників відділу поліції Бахмутського району та зведених сил. Вони мають досвід несення служби в зоні проведення антитерористичної операції

Зараз ви читаєте новину «Донецьким прикордонникам подарували броньовані позашляховики і катер». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути