неділя, 03 травня 2015 00:04

Донецьк здригається від потужних залпів артилерії - ЗМІ

У Донецьку в Путилівському мікрорайоні чути потужні звуки залпів. Про це повідомляють коритувачі соцмереж, передає "24 канал".

"Приблизно о 22.45 почали прилітати снаряди в район заводу "Точмаш" і в район проспекту Партизанський. Це як їхати з центру міста в бік аеропорту. Чітко чути постріл, по звуку начебто з району Пісок, але може бути і з Ясинуватої", - написав Facebook користувач Роман Бочкала.

За його словами, сторони продовжують в цьому районі так звані артилерійські дуелі.

"Хто стріляє - невідомо. Можу навіть припустити, що сепари таки дістали ВСУ своїми щоденними обстрілами. Причому, до ночі постійно калібр зростав. Місця, звідки вони стріляють, вже давно відомі чи не кожному мешканцю. І тепер в райони, звідки стріляли, сиплять у відповідь. Напевно, це і робилося для того, щоб спровокувати ЗСУ на відповідь. По Пісках без зупинки б'ють САУ. І не тільки Піски піддаються обстрілу. Дуже голосно навколо", - написав він.

Автор: Соцмережі
 

Згідно з повідомленнями очевидців, зараз весь мікрорайон у диму. Також зафіксовані звуки залпів у Київському районі, який прилягає до донецького аеропорту. Очевидці припускають, що стріляють із важкої артилерії.

Раніше повідомлялося, що російські регулярні війська обстріляли з танків Новотошківку, що на Луганщині.

Зараз ви читаєте новину «Донецьк здригається від потужних залпів артилерії - ЗМІ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути