понеділок, 19 березня 2018 18:51

Донбас накрило жовтим снігом

Автор: facebook.com/zinchenkoanatoly
  Шар жовтого снігу
Шар жовтого снігу

Вранці, 19.03.18, сніг з жовто-рудим відтінком випав в Мирнограді, Покровському, Селидовому, Костянтинівці, Дружківці Донецької області, а також, у кількох містах Луганської області. Наявність небезпечних забруднень екологами поки що, не виявлено.


У МОЗ України повідомляють, що лабораторні дослідження жовтого шару опадів поки не проведені. Обіцяють проінформувати, якщо з'явиться конкретна інформація про наявність небезпечних забруднень, пише РІА Новини України. Пояснюють колір опадів тим, що колір снігу могло бути пов'язаний з проходженням повітряної маси через забруднені шари атмосфери поруч з населеними пунктами, де зафіксована аномалія, повідомляє телекомпанія "Орбіта".

Автор: facebook.com/zinchenkoanatoly
  Показники радіації в нормі
Показники радіації в нормі

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Великдень Україну заллють дощі

Донецький регіональний центр метеорології повідомляє, що над промисловими містами в атмосферу може підніматися забруднене водяна пара, що містить різні викиди виробництва. Повітряні маси, що проходять над цими місцями, вбирають з вологою забруднення, яке в наслідку ми бачимо у опадах.


Один з жителів Покровська за допомогою дозиметра перевірив радіаційний фон снігу. Показники в нормі і коливаються від 11 до 23 мікрорентген на годину.

Американське космічне агентство NASA за допомогою свого супутника зафіксувало на фото аномальне явище в Каспійському морі біля берегів Туркменістану.

Зараз ви читаєте новину «Донбас накрило жовтим снігом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути