четвер, 15 лютого 2018 07:30

Доба в зоні АТО: найгарячіше в передмісті Авдіївки

Доба в зоні АТО: найгарячіше в передмісті Авдіївки
Доба в АТО: 14 обстрілів, є поранені Фото: Міноборони України

У зоні АТО за минулу добу зафіксовано 14 обстрілів позицій ЗСУ.

Унаслідок ворожого вогню четверо українських захисників зазнали поранень. Їх усіх було оперативно евакуйовано до мобільних госпіталів. Військові лікарі характеризують стан здоров'я кожного воїна як задовільний.

Особливо активно агресор діяв за темної пори доби.

На луганському напрямку противник застосував 120-мм міномети по наших позиціях неподалік Троїцького та Лозового. З гранатометів різних видів і стрілецької зброї, включно із великокаліберними кулеметами, незаконні збройні формування обстрілювали оборонців Травневого і Майорська, повідомляє прес-центр штабу АТО.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Війна стала для літератури і шансом, і ризиком - Олег Коцарев

На донецькому напрямку епіцентром напруги стали передмістя Авдіївки, де ворог вів вогонь по українських захисниках із 82-мм мінометів гранатометів та кулеметів. У цьому ж районі окупанти неодноразово стріляли з мінометів калібру 120-мм та 82-мм і піхотного озброєння по захисниках шахти Бутівка.

Окрім того, важкі міномети ворог задіяв поблизу Водяного на Приазов'ї і біля Новотроїцького. При цьому загарбники супроводжували ці обстріли із гранатометів різних видів і стрілецької зброї. Біля Красногорівки противник вів вогонь із озброєння БМП та цілого арсеналу стрілецької зброї.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Чернігівщині попрощалися з 19-річним загиблим бійцем, про смерть якого штаб промовчав

Українські мобільні оператори не відновлять роботу на окупованому Донбасі через утиски Росії. У цьому впевнений Віктор Ремський, заступник голови Донецької обласної військово-цивільної адміністрації. Заявив про це в ефірі телеканалу UA: Донбас.

Зараз ви читаєте новину «Доба в зоні АТО: найгарячіше в передмісті Авдіївки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути