Ексклюзиви
неділя, 19 листопада 2017 08:52

Доба в АТО: кількість обстрілів збільшується

Доба в АТО: кількість обстрілів збільшується
За минулу добу було поранено 4 військовослужбовців. Фото: Униан

За минулу добу в зоні АТО бойовики 30 разів обстрілювали позиції української армії по всій лінії зіткнення. Було поранено 4-х військовослужбовців.

"Ситуація у районі проведення АТО ускладнюється. Російсько-окупаційні війська продовжують поступово збільшувати кількість обстрілів на різних ділянках лінії зіткнення та вести прицільний вогонь по оборонних укріпленнях збройних сил України", - передає штаб АТО.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У танках горять не алкоголіки з Донбасу - російський журналіст про путінських найманців

На луганському напрямку ворог застосовував 120 і 82-мм міномети, гранатомети, стрілецьку зброю, БМП. Неодноразово обстрілював захисників Луганського, що на Світлодарській дузі.

З мінометів 82-го калібру, гранатометів і стрілецької зброї бойовики стріляли по Новотошківському та Новоолександрівці. Під гранатометний вогонь потрапили опорні пункти сил АТО у районі Зайцевого.

На донецькому напрямку близько десяти мін різних калібрів противник випустив неподалік Павлополя. Неспокійно було у передмісті Авдіївки та на підступах до Пісків.

Терористи ЛНР показали українських полонених, яких утримують в слідчому ізоляторі у Луганську.

Зараз ви читаєте новину «Доба в АТО: кількість обстрілів збільшується». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути