вівторок, 21 листопада 2017 07:44

Доба в АТО: Бойовики били 17 разів, один військовий загинув

Доба в АТО: Бойовики били 17 разів, один військовий загинув
За минулу добу бойовики 17 разів порушили перемир'я. Фото: pravda.com.ua

За минулу добу бойовики 17 разів порушили перемир'я.

Українські військові 10 разів відкривали у відповідь вогонь на поразку, під час обстрілу 1 український військовослужбовець загинув.

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО на сторінці в Facebook.

Ускладнилась обстановка на Приазов'ї, що на донецькому напрямку. Ворог неодноразово вів вогонь з мінометів різних типів та піхотного озброєння по оборонцях Водяного, Павлополя і Чермалика.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Місія ОБСЄ зафіксувала нові порушення на Донбасі

Із настанням сутінок противник обстріляв із міномету калібру 120-мм захисників Талаківки. Загалом, по оборонних укріпленнях цих чотирьох населених пунктів російські найманці випустили майже 100 мін різних типів. Також з мінометів 82-го калібру та гранатометів обстріляно підступи до Авдіївки та Новотроїцького.

На луганському напрямку впродовж доби проросійські незаконні збройні формування з гранатометів вели вогонь у районі Новгородського, з озброєння БМП - біля Луганського, а з великокаліберних кулеметів - неподалік Новозванівки та Новоолександрівки.

Станом на 20 листопада 2017 року на облік взяли 1 498 158 переселенців. Такі дані повідомляють у підрозділах соціального захисту населення обласних і Київської міської державних адміністрацій.

Зараз ви читаєте новину «Доба в АТО: Бойовики били 17 разів, один військовий загинув». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути