Ексклюзиви
вівторок, 23 січня 2018 09:06

Доба на Донбасі: загинув воїн ЗСУ, можливі жертви серед цивільних

Доба на Донбасі: загинув воїн ЗСУ, можливі жертви серед цивільних
Бойовики обстріляли окупований Докучаєвськ. Фото: ukrinform

Минулої доби на Донбасі зафіксували шість ворожих обстрілів. Один український військовослужбовець загинув.

Про це повідомив спікер прес-центру штабу АТО Василь Лабай.

"Внаслідок ворожого мінометного обстрілу, на жаль, загинув один військовослужбовець Збройних сил України. Це сталося в Донецькій області", - сказав Лабай.

За його інформацією, бойовики обстрілювали не лише позиції українських військових, але й окупований ними населений пункт.

"На Луганщині противник учора випустив понад 10 мін калібру 120 міліметрів по наших опорних пунктах у районі Троїцького. У Донецькій області бойовики активізувалися на Світлодарській дузі. Близько трьох годин поспіль із невеликими перервами незаконні збройні формування зі 120-, 82-міліметрових мінометів, гранатометів обстрілювали оборонні укріплення ЗСУ неподалік населеного пункту Луганське. Також на Донеччині ворог застосував міномети калібру 82 міліметри по позиціях довкола Новотроїцького.

У цьому районі з метою провокаційних звинувачень сил АТО російські найманці вели мінометний вогонь почергово то в бік наших опорних пунктів, то по інфраструктурі тимчасово непідконтрольного українському уряду Докучаєвська. За непідтвердженими даними, внаслідок цього обстрілу є постраждалі серед місцевого цивільного населення", - повідомив речник штабу АТО.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Уже пи*ди тут отримую, бл*дь" - СБУ опублікувала розмови "Вагнера" із російським генералом

У районі контрольного пункту в'їзду-виїзду "Оленівка", що на тимчасово непідконтрольній Україні території Донецької області, російські терористи-найманці обстріляли автобус із цивільними. Внаслідок цього одна людина загинула, ще одна поранена.

Зараз ви читаєте новину «Доба на Донбасі: загинув воїн ЗСУ, можливі жертви серед цивільних». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути