вівторок, 02 липня 2019 14:03

До Станиці стягують російських кадрових військових

До Станиці стягують російських кадрових військових
Кадрові російські військові стягуються до Станиці Луганської / фото: 112 Украина

Поблизу Станиці Луганської з боку окупованої території фіксують збільшення кількості російських військовослужбовців, які маскуються під місцевих жителів.

"Російське окупаційне командування через підконтрольні засоби масової інформації поширює чутки про недотримання домовленості про розведення військ командуванням Об'єднаних сил і повернення українських підрозділів на попередньо займані позиції. Для підготовки відповідних фейкових відео матеріалів залучаються знімальні групи, у тому числі провідних російських телеканалів", - повідомляє Головне управління розвідки Міністерства оборони України.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Знищує все живе: росіяни засвітили на Донбасі заборонену зброю

Водночас зазначається, що в районі Станиці Луганської на території, з якої, за заявами противника, виведені його війська, продовжують перебувати групи військовослужбовців російських окупаційних військ. Вони видають себе за місцевих мешканців, переодягнувшись у цивільний одяг.

29 червня неподалік окупованої Горлівки українські військові знищили сучасний російський автоматизований мобільний комплекс радіоконтролю тактичного призначення "ТОРН-МДМ".

Зараз ви читаєте новину «До Станиці стягують російських кадрових військових». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути