неділя, 07 серпня 2022 11:47

Спецтема: Війна Росії проти України

До 50 атак за добу: назвали області, які Росія обстрілює найбільше

До 50 атак за добу: назвали області, які Росія обстрілює найбільше
За останні дві доби російські військові в середньому здійснили по 30-50 обстрілів. Фото: t.me/UA_National_Police

Останнім часом російські окупанти обстрілюють Україну по 30–50 разів за добу.

Найбільше страждає від ворожих атак Росії Донецька область, заявив 7 серпня заступник міністра внутрішніх справ Євген Єнін в ефірі загальнонаціонального телемарафону, передає Gazeta.ua.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Назвали єдину область України, куди досі не долітали ракети РФ

"За останні дві доби російські військові в середньому здійснили по 30–50 обстрілів. Цієї доби зафіксували 46 обстрілів, за результатами яких загинули аж 16 людей. Маємо також десятки поранених. На мушці у росіян насамперед Донецька та Миколаївська області. Водночас потужно прилітає і в Харківську, Дніпропетровську, Запорізьку області та в низку інших регіонів", – ідеться у повідомленні.

Окупанти обстріляли 16 населених пунктів Донецької області. Російські війська застосували проти мирного населення всі види зброї – від танків до авіаційних ракет НУРС.

За добу ворог завдав 30 ударів, є вбиті та поранені. 6 серпня російські окупанти вбили щонайменше п'ятьох мирних жителів Донеччини. Зараз неможливо встановити точну кількість жертв у Маріуполі й Волновасі.

Російські окупанти 7 серпня близько 4:40 обстріляли Немишлянський, Індустріальний та Новобаварський райони Харкова. Випускали ракети ЗРК С-300 з російського Бєлгорода.

Протягом 6 серпня Миколаїв вкотре обстріляли з реактивних систем залпового вогню "Смерч" та "Ураган". Зранку 7 серпня близько 4:00 ворог обстріляв промислові підприємства на околицях міста.

Зараз ви читаєте новину «До 50 атак за добу: назвали області, які Росія обстрілює найбільше». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути