Ексклюзиви
четвер, 18 серпня 2022 12:53

Спецтема: Війна Росії проти України

"До 24 серпня на нас підуть величезними силами" – окупант про "святковий" контрнаступ ЗСУ

"До 24 серпня на нас підуть величезними силами" – окупант про "святковий" контрнаступ ЗСУ
Російські окупанти впевнені, що ЗСУ до 24 серпня підуть масштабним наступом на них. Фото: facebook.com/GeneralStaff.ua

Російські окупанти очікують масштабного контрнаступу українських захисників на День Незалежності, 24 серпня.

Про це свідчить перехоплена розмова окупанта з матір'ю, яку оприлюднило Головне управління розвідки України у Facebook 18 серпня. На якому саме напрямку воює росіянин, не уточнили.

За його словами, інформація про наступ Збройних сил України їм надійшла від їхньої розвідки. Та нібито зафіксувала велику кількість нашого особового складу, що йтиме в наступ.

"До 24 серпня на нас мають піти величезними силами. День Незалежності ж буде. Показову кару хочуть влаштувати. Кажуть, скільки їх. Вони просто по нас пройдуться, що навіть не помітиш, що ми тут стояли", – сказав загарбник.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Полковник-зрадник, командир і російська пропагандистка поповнили "бригаду 200": фото "добровольців"

Окупант також жаліється на свого командира бригади, який залишає їх на позиціях вже на "третій термін", і на брак людей.

Мати в розмові заспокоювала сина. Жінка впевнена, що російська влада "точно щось зробить" у разі наступу. Також переконана, що російське командування не залишить своїх військових "як забутий об'єкт".

"Все буде добре. Не хвилюйся. Думаю, що наші не можуть такого допустити. Щоб просто ось так дозволити їм піти й усе? Ні, такого не може бути. Значить, якихось вживатимуть заходів, підсилять. Щось наші придумають", – впевнена мати окупанта.

Є інформація про ймовірні провокації ворога напередодні Дня Незалежності, який Україна відзначатиме 24 серпня, заявив секретар Ради національної безпеки й оборони Олексій Данілов.

Він не розкрив деталей щодо можливих російських провокацій, але наголосив, що росіяни часто їх готують. Усе не може бути під контролем, визнав Данілов. Але це нормальна ситуація, оскільки в Україні триває повномасштабна війна.

Зараз ви читаєте новину «"До 24 серпня на нас підуть величезними силами" – окупант про "святковий" контрнаступ ЗСУ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути