понеділок, 21 травня 2018 11:18

Для бійців ООС введуть додаткові заходи контролю за зброєю - Міноборони

Для бійців ООС введуть додаткові заходи контролю за зброєю - Міноборони
В ООС введуть додатковий контроль за зброєю та боєприпасами. Фото: Монитор Юг

Для недопущення вивезення військовими зброї та боєприпасів із зони ведення бойових дій введуть додаткові заходи контролю.

Це зроблено у зв'язку зі злочином, який 20 травня скоїв військовослужбовець Збройних сил в Івано-Франківській області, повідомляє прес-служба Міністерства оборони.

Міністр оборони Степан Полторак поставив завдання начальнику Генштабу ЗСУ терміново здійснити усі належні заходи щодо недопущення незаконного вивезення зброї та боєприпасів під час вибуття особового складу із району проведення операції Об'єднаних сил.

"У рамках заходів доручено посилити контроль за порядком виїзду військовослужбовців із району проведення операції Об'єднаних сил та організувати належним чином процедури відбуття бійців у відпустки та пункти постійної дислокації, а також забезпечити суворий контроль щодо обліку, видачі та контролю зброї та боєприпасів", – повідомляє Міноборони.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Біля спостерігачів ОБСЄ прогримів вибух

За фактом події проводять службове розслідування.

Військова служба правопорядку у ЗСУ "надаватиме всебічне сприяння проведенню слідчих дій уповноваженим органам".

В селі Лісна Тарновиця Івано-Франківської області український військовий, який знаходиться у відпустці, кинув у натовп людей гранату. У військового стався конфлікт із місцевими жителями.

Зараз ви читаєте новину «Для бійців ООС введуть додаткові заходи контролю за зброєю - Міноборони». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути