Ексклюзиви
вівторок, 09 жовтня 2018 08:14

Десятки мінометних обстрілів та поранені – завершилась доба на передовій

Десятки мінометних обстрілів та поранені – завершилась доба на передовій
За даними розвідки, протягом доби 5 окупантів знищено та 6 поранено

Протягом доби російські окупанти 36 разів обстріляли позиції українських військ. Трьох українських військових поранено. Однак, Об'єднані сили взяли під контроль ситуацію в районі ведення бойових дій.

Про це йдеться в повідомленні прес-центру ООС у Facebook.

Противник вів прицільний вогонь зі 120- та 82-мм мінометів, озброєння бойових машин піхоти, зенітної установки ЗУ-23-2, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

Ворог 12 разів застосовував озброєння, заборонене Мінськими домовленостями.

"Російсько-окупаційні війська здійснювали обстріли позицій Об'єднаних сил у районі населених пунктів Кримське, Новотошківське, Катеринівка, Степне, Троїцьке, Луганське, Травневе, Авдіївка, Піски, Красногорівка, Мар'їнка, Новомихайлівка, Павлопіль, Гнутове, Водяне, Лебединське та Широкине. Позиції Об'єднаних сил у районі Кримського, Луганського, Водяного та Лебединського. Вогневого впливу з 82-мм мінометів зазнали опорні пункти наших військ поблизу Кримського, Новотошківського, Луганського та Травневого. Захисники Широкиного були обстріляні із зенітної установки ЗУ-23-2. По оборонцях Новотошківського, Троїцького, Водяного та Лебединського вівся вогонь з озброєння бойових машин піхоти", - написано у звіті.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "ООСи проти колорадів" - показали знищення позиції бойовиків

Під час бойових дій троє військовослужбовців Об'єднаних були поранені.

За даними розвідки, протягом доби 5 окупантів знищено та 6 поранено.

Від початку доби ворог двічі обстріляв позиції Об'єднаних сил на маріупольському напрямку в районі населених пунктів Павлопіль та Широкине з гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

Важке озброєння не застосовувалося.

Безповоротних втрат серед захисників України немає.

Українські авіатори із Об'єднаних сил тренувалися відбивати повітряну розвідку ворога. На тренуваннях увагу приділили протидії застосування ворожих БПЛА

Зараз ви читаєте новину «Десятки мінометних обстрілів та поранені – завершилась доба на передовій». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути