Ексклюзиви
вівторок, 07 березня 2023 07:21

Спецтема: Війна Росії проти України

Десятки дронів і СУ-25 ворога: розказали про успіхи ЗСУ на фронті

Десятки дронів і СУ-25 ворога: розказали про успіхи ЗСУ на фронті
ЗСУ збили майже два десятки ворожих безпілотників. Фото: facebook.com/GeneralStaff.ua

Авіація Сил оборони за минулу добу завдала 15 ударів по районах зосередження окупантів, а також удару по зенітно-ракетному комплексу на вогневій позиції.

Крім ударних безпілотних літальних апаратів Shahed-136, за добу, що минула, наші захисники збилли ворожий літак Су-25 та ще вісім дронів різних типів, повідомив уранці 7 березня Генеральний штаб Збройних сил України у Facebook.

"ЗСУ збили майже два десятки ворожих безпілотників. Підрозділи ракетних військ і артилерії уразили також пункт управління, вісім районів зосередження противника, два засоби протиповітряної оборони ворога, артилерійський підрозділ на вогневих позиціях, склад боєприпасів та радіолокаційну станцію окупантів", – ідеться у повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Британська розвідка показала актуальну карту бойових дій в Україні

Щоб убезпечити своїх військовослужбовців у тимчасово окупованому Луганську, російські загарбники вирішили використовувати частину міської поліклініки як казарму.

"До приміщення вже завезені двоярусні ліжка для особового складу. Водночас, керівництво медичного закладу має вирішити низку питань щодо розміщення персоналу та прийому пацієнтів", – звітує Генштаб.

Ситуація на фронті на Луганщині залишається складною, але контрольованою Збройними силами України. Ворог збільшив кількість обстрілів та атак на Білогорівку й Кремінський напрямок.

Зараз ви читаєте новину «Десятки дронів і СУ-25 ворога: розказали про успіхи ЗСУ на фронті». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути