понеділок, 02 травня 2022 08:35

Спецтема: Війна Росії проти України

Десантники знищили ворожу групу спецпризначенців на Донбасі: відео (18+)

Десантники знищили ворожу групу спецпризначенців на Донбасі: відео (18+)
ЗСУ знищують окупантів і їхню техніку. Фото: скріншот

На Донеччині воїни-десантники знищили групу спеціального призначення Головного управління Збройних сил окупантів з Сибіру.

Зокрема на відео, яке опублікували у Telegram-каналі Командування десантно-штурмових військ, зафіксовані залишки бронетехніки та особового складу 24-ї окремої бригади спеціального призначення Головного управління Генштабу РФ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Росія задіяла 65% наземної бойової сили. Найелітніші підрозділи зазнали найбільшого виснаження - британська розвідка

"Українські десантники продовжують успішно вести бойові дії на цьому напрямку, постійно знищуючи російських окупантів та їх бронетехніку", - зазначили у повідомленні.

Увага! Відео містить сцени жорстокого характеру!

Штурмовий загін "Барс-7" зі складу приватної військової компанії "Вагнер" атакував українські позиції на Луганщині. Однак, у ближньому бою українські захисники повністю їх розгромили. Російські війська зазнали важких втрат, багато вбитих, а сім найманців загону взяті полон воїнами однієї з наших механізованих бригад. Найманці повідомили, що їх найняли через військкомати Росії на зарплату 205 тисяч рублів.

Зараз ви читаєте новину «Десантники знищили ворожу групу спецпризначенців на Донбасі: відео (18+)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути