четвер, 02 червня 2022 09:22

Спецтема: Війна Росії проти України

День дитячої пропаганди - у школі Маріуполя почалося навчання за програмою окупантів
4

У Маріуполі влаштували "день дитячої пропаганди"
Фото: t.me/andriyshTime
У Маріуполі влаштували "день дитячої пропаганди"
У Маріуполі влаштували "день дитячої пропаганди"
У Маріуполі влаштували "день дитячої пропаганди"

У заблокованому Маріуполі Донецької області російські загарбники перетворили День захисту дітей на день дитячої пропаганди.

У школі почали викладати за програмою, яку склали окупанти. Про це повідомляє радник міського голови Петро Андрющенко в Telegram.

У школі №53 провели показовий урок російської мови із завезеним учителем. Також губернатор Санкт-Петербурга Олександр Бєглов, який напередодні прибув у місто, "подарував" підручники й прописи з російської мови для дітей.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: З "фільтраційних таборів" під Маріуполем депортували в РФ понад 300 українців за добу

Також у місті організували роздавання "Азбуки Донбасса" та влаштували показ російського мультсеріалу "Маша м медведь" на екрані автомобіля на одній із площ Маріуполя.

"Все спрямовано на викорінення української культури та насадження російської пропаганди. Російській цинізм вже не дивує в Маріуполі", - підсумував Андрющенко.

До заблокованого Маріуполя Донецької області приїхав губернатор Санкт-Петербурга Олександр Бєглов. Російського губернатора супроводжували голова окупаційної адміністрації Маріуполя Костянтин Іващенко й ватажок так званої ДНР Денис Пушилін. Вони провели йому екскурсію руїнами Драматичного театру Маріуполя, де внаслідок атак російських терористів загинули 600 цивільних осіб.

Зараз ви читаєте новину «День дитячої пропаганди - у школі Маріуполя почалося навчання за програмою окупантів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути