пʼятниця, 01 грудня 2017 12:22

Навіть якщо Москва захоче, ЛНР і ДНР не об'єднаються: назвали причину

Навіть якщо Москва захоче, ЛНР і ДНР не об'єднаються: назвали причину
ЛДНР не об'єднаються через "Мінськ". Фото: meduza.io

Якщо "республіки" Донбасу об'єднаються, у Києва буде можливість заявити, що "Мінськ" себе вичерпав.

Україна зможе переформатувати "Мінськ - 2" і виключити псевдореспубліки з процесу переговорів. Про це розповів аналітик ГІ "Права справа" Дмитро Снєгирьов, інформує "Діалог.UA".

Він прогнозує, що об'єднання ДНР і ЛНР залишиться на словах.

"Нові ватажки ЛНР "кинули" ватажка донецьких терористів Олександра Захарченко. "Заступник голови" парламенту ЛНР Дмитро Хорошилов заявив, що об'єднуватися не потрібно, оскільки республіки - підписанти Мінських угод", - написав Снєгирьов в соцмережі.

Експерт зауважив, що в Луганську після "перевороту" не хочуть ділитися своєю владою з Донецьком і нібито тимчасово відмовилися від злиття.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Військкомати" ДНР шукають військовозобов'язаних і найманців

"Окупанти розуміють, що як тільки прозвучить заява про створення нової "держави", на "Мінську" можна буде поставити хрест. Подібного об'єднання не допустить "куратор" Луганської області Олександр Єфремов. Навіть незважаючи на те, що він знаходиться в місцях позбавлення волі, політик зберіг вплив на всі території Луганської області. Саме він стане силою, яка зупинить процес об'єднання "республік". Ніколи не піде на поступки донецькому клану. Навіть якщо цього захочуть у Москві", - вважає Снєгірьов.

Ватажки ЛДНР отримали завдання з адміністрації президента Росії почати новий проект під умовною назвою "Братська рука допомоги". Цей "проект" спрямований на пропаганду і "розкрутку" теми щодо осіб, які переїхали на постійне місце проживання з підконтрольною Україні території в ЛНР і ДНР.

Зараз ви читаєте новину «Навіть якщо Москва захоче, ЛНР і ДНР не об'єднаються: назвали причину». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути