пʼятниця, 05 жовтня 2018 12:20

Данія виділяє $9,2 млн для Донбасу

Данія виділяє $9,2 млн для Донбасу
Данія виділяє Україні майже 10 млн доларів для правової допомоги на Донбасі / фото: НВ

Уряд Данії виділить $9,2 млн (79 млн грн - Gazeta.ua) на програму розвитку ООН в Україні на умовах спільного фінансування заходів з розвитку.

"Цей внесок є початком нового етапу поглибленої співпраці в рамках реалізації нового проекту "Ефективне управління та залучення громадян для досягнення правосуддя, безпеки, захисту довкілля та соціальної згуртованості в східній Україні на період 2018-2021-х", - наголошується у заяві ООН.

Гроші виділяють на безоплатну правову допомогу під егідою ООН.

"Завдяки фінансовій підтримці Данії ПРООН зможе сприяти посиленню впливу громадських організацій та органів місцевого самоврядування на сході України, які займаються темами прав людини і забезпечення можливості для всіх громадян користуватися своїми основними правами, мати доступ до правосуддя й активно залучатися до прийняття рішень", - підкреслили в заяві.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Австрія виділила €1 млн на безпеку українців

Голова Білого дому Дональд Трамп підписав погоджений американським парламентом бюджет для Пентагону. Він передбачає надання Україні $250 млн на оборону.

Зараз ви читаєте новину «Данія виділяє $9,2 млн для Донбасу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути