вівторок, 19 червня 2018 09:05

"Дайте два, я тещу погодую" - показали їжу та "блага" цивілізації в окупованому Луганську
6

На території ЛНР випускають продукти, які люди бояться купувати. У мережі активно розповсюджують знімок, на якому зображена етикетка торту "Вишневий сад", але написані на ній інгредієнти для салату.

"Зроблено в ЛНР. Власне виробництво. Склад: зелень, олія рослинна, морква, цукор, спеції для моркви корейської, оцет, квасоля, квасоля сручкова (написано із помилкою. - Gazeta.ua)", - пишуть у Twitter.

Ціна такого "десерту" - 310,85 рублів (130,57 грн).

Автор: Twitter
  У мережі активно розповсюджують знімок, на якому зображена етикетка  торту «Вишневий сад», але написані на ній інгредієнти для салату
У мережі активно розповсюджують знімок, на якому зображена етикетка торту «Вишневий сад», але написані на ній інгредієнти для салату

"Виробництво власне, а перепрограмувати ваги нікому", "Це торт? Звіздець", "Ну і рецептик", "Це точно торт? За складом нагадує салат", "СРУчкова квасоля", "Дайте два, я тещу погодую", - коментують користувачі.

Не тільки із продуктами на окупованих територіях складно. Поштові повідомлення в "республіці" працюють тільки на Росію. Тобто мешканці можуть писати листи, відправляти і отримувати посилки із РФ. Жодних інших перевізників, які працюють офіційно, немає, повідомляє znaj.ua.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вдале селфі: з'явилися нові докази присутності російських військ на Донбасі

Документи - свідоцтва про народження та шлюб, дипломи, водійські посвідчення - все "місцеве". Права можна отримати тільки в разі місцевої прописки або паспорта громадянина "республіки".

Показали життя в окупованому Луганську
Фото: znaj.ua
Показали життя в окупованому Луганську
Показали життя в окупованому Луганську
Показали життя в окупованому Луганську
Показали життя в окупованому Луганську

Місцеві банки не здійснюють грошовий переказ. Але існують приватні комерційні центри, які роблять переведення коштів на їхню приватну особу. Потім за видачу коштів стягують певний відсоток від загальної суми операції.

Моди як такої немає. Відсутні брендові бутики. Замість них - порожні торгові центри і повно комісійних магазинів.

У мережі з'явилися нові фотографії окупованої проросійськими бойовиками Горлівки, що в Донецькій області. Як видно на фото, вулиці міста вражають пусткою та відсутністю жителів, навіть поблизу великих маркетів, магазинів та кафе.

Зараз ви читаєте новину «"Дайте два, я тещу погодую" - показали їжу та "блага" цивілізації в окупованому Луганську». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути