Ексклюзиви
четвер, 06 жовтня 2016 14:45

Червоний Хрест сплатить 16 млн грн для відновлення водопостачання на окупованому Донбасі

Червоний Хрест сплатить 16 млн грн для відновлення водопостачання на окупованому Донбасі
dt.ua

Міжнародний комітет Червоного Хреста сплатить 16 млн грн боргу за Попаснянський райводоканал, щоб на території окупованого Донбасу відновили постачання води.

Про це Громадському радіо розповіла прес-секретарка Червоного Хреста у Києві Аліна Мурзаєва.

"Що стосується суми, то сплачуватимемо за наданими нам рекомендаціями. З огляду на витрачене за минулі місяці, це сума близько 8 мільйонів гривень на місяць. Тобто те, що має отримувати постачальник електроенергії. Цю суму сплачуватимемо протягом двох місяців. Що стосується того, кому ми сплачуватимемо. Структурі, яка постачає електроенергію", — сказала Мурзаєва.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У полоні на Донбасі утримують 64 українських військових

"За нашою інформацією, на поточний час незаконно утримують 64 українських військовослужбовців. За решту громадян, які перебувають зокрема в Росії, я не можу сказати", - повідомив речник із питань АТО Олександр Мотузяник.

Нагадаємо, що за минулу добу командування ЗС РФ перекинуло на окуповану територію Донбасу 25 одиниць військової техніки, а також гаубиці, самохідні артилерійські установки та зенітно-ракетні комплекси.

Зараз ви читаєте новину «Червоний Хрест сплатить 16 млн грн для відновлення водопостачання на окупованому Донбасі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути