четвер, 22 березня 2018 16:15

"Б'ють із супер-гвинтівок" - бойовикам дошкуляють українські снайпери

"Б'ють із супер-гвинтівок" - бойовикам дошкуляють українські снайпери
Аби пояснити низьку боєздатність, проросійські терористи виправдовуються вигадками про фантастичну зброю українських снайперів. Фото: 5 канал

Бойовики ДНР скаржаться на те, що їм дошкуляють снайпери ЗСУ. Нібито українські військові використовують надпотужну зброю.

Про це повідомляє "Інформаційний спротив".

"Гібридні війська російських окупантів на передовій в районі Авдіївки, ДАПу, шахти Бутівка і "Алмазов" сильно страждають від діяльності українських снайперів. Командири говорять, що вони нібито використовують "імпортні патрони" і б'ють "з позамежних дистанцій". Протягом тижня нібито як мінімум троє найманців РФ були ліквідовані снайперами", - йдеться у повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Американські снайпери та монгольский спецназ: бойовики розпустили чергову порцію фейків

Бойовики прикриваються цією легендою, аби виправдати власну низьку боєготовність та отримати дозвіл стріляти по позиціях ЗСУ під час оголошеного перемир'я.

21 березня російські найманці на Приазов'ї привезли групу школярів просто в окопи, розвантажуючи за їхніми спинами боєприпаси. Так бойовики влаштували дітям "екскурсію"

Зараз ви читаєте новину «"Б'ють із супер-гвинтівок" - бойовикам дошкуляють українські снайпери». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути