Ексклюзиви
середа, 13 лютого 2019 11:04

Був душею компанії: поховали українського бійця Ігора Наконечного
5

Поховали бійця 93-ї бригади Ігора Наконечного
Фото: facebook/dmytrenko.yurі
Поховали бійця 93-ї бригади Ігора Наконечного
Поховали бійця 93-ї бригади Ігора Наконечного
Поховали бійця 93-ї бригади Ігора Наконечного
Поховали бійця 93-ї бригади Ігора Наконечного

У селі Бахчевик Волноваського району Донецької області поховали бійця 93-ї бригади 30-річного Ігора Наконечного з позивним "Замок".

"Проводжати бійця бригади Холодний Яр прийшли дружина, мати, сестри, родичі, друзі. Також були присутні бойові побратими і представники місцевої влади", - повідомляє прес-служба 93-ї окремої механізованої бригади.

У 2015 році старший солдат Наконечний воював у 54-у ОРБ, згодом у 72-й ОМБр імені Чорних Запорожців, де за віддану службу отримав "Знак пошани" від Міністерства оборони України. Потім служив у 28 ОМБр. До лав холодноярців "Замок" прийшов у 2018 році, коли бригада воювала в районі його рідної Волновахи. Товариші згадують його, як життєрадісного та веселого, був душею компанії. Захоплювався спортом, підтримував себе у фізичній формі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Доба на Донбасі: поранили трьох бійців, втрат немає

Ігор загинув 8 лютого від кульового поранення під час бойового чергування в районі Авдіївської промзони. Вдома у чоловіка залишились дружина Людмила та дві доньки.

Ігор Наконечний народився 3 липня 1988 року у селі Шулудьківка, що на Харківщині. Після закінчення школи вступив до Темнівського навчального центру №100, який закінчив у 2013 році здобувши спеціальність токаря.

Зараз ви читаєте новину «Був душею компанії: поховали українського бійця Ігора Наконечного». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути