Ексклюзиви
понеділок, 29 листопада 2021 19:20

Бутусов відмовиться від державної охорони, якщо її запропонують

Бутусов відмовиться від державної охорони, якщо її запропонують
Бутусов каже, що відмовиться від державної охорони, якщо її запропонують / "Радіо Свобода"

Головний редактор видання "Цензор.Нет" Юрій Бутусов не отримав наразі пропозицій надати йому державну охорону.

Про це він розповів "Радіо Свобода".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Політичні репресії проти всіх, хто захищав Україну з 14-го року, неприпустимі", – ЄС

Так він прокоментував заяву радника голови Офісу президента Олексія Арестовича, який висловився за те, щоб журналісту дали охорону. За словами Бутусова, жодних пропозицій він не отримував, але й не планує приймати охорону в разі, якщо такі будуть.

"Найбільше загрожують моєму життю саме керівники держави - президент Зеленський, голова Офісу президента Єрмак, голова СБУ Баканов, заступник голови Офісу президента Татаров, начальник комітету з розвідки Демченко і виконувач обов'язків глави ДБР Сухачов. Загрозу вбачаю передусім зі сторони цих посадовців, які спровокували конфлікт і продовжують намагатися мене дискредитувати, й за будь-яку ціну змусити замовчати, або дискредитувати мою інформацію щодо мережі російських зрадників, російських агентів у Офісі президента, які провалили ряд спецоперацій в 2020 році", – сказав він.

Раніше Арестович заявив, що проситиме надати Бутусову державну охорону. Він пояснив це побоюванням, що журналіст може стати "сакральною жертвою", хоча не уточнив, з чиєї саме сторони йому загрожує небезпека.

Зараз ви читаєте новину «Бутусов відмовиться від державної охорони, якщо її запропонують». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути