четвер, 26 травня 2022 16:03

Бої з окупантами сягнули максимальної інтенсивності

Бої з окупантами сягнули максимальної інтенсивності
Ворог штурмує українські позиції одночасно на декількох напрямках. Фото: eastnews.ua

Бої з РФ досягли максимальної інтенсивності. Українські позиції обстрілюють вздовж усієї лінії зіткнення.

На Донбасі російські війська застосовують тактичні ракетні комплекси, авіацію та артилерію. Про це під час брифінгу 26 травня повідомила заступниця міністра оборони Ганна Маляр, повідомляє Gazeta.ua.

"Обстановка залишається складною і має ознаки до подальшого загострення. Противник задіяв усі сили та засоби для захоплення нашої території та оточення наших військ. Бої на сьогодні досягли максимальної інтенсивності, ворог штурмує позиції наших військ одночасно на декількох напрямках", - сказала Маляр.

Попереду на нас чекає надзвичайно складний і тривалий етап боротьби. Треба розуміти, що це війна. Втрати з нашого боку неминучі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кремль готує спробу відновити СРСР - Арестович

"Україна боротиметься до повного звільнення наших територій у міжнародно визнаних кордонах, а зберегти обличчя Путін може, забравшись геть із наших територій", - додала Маляр.

Секретар Ради національної безпеки й оборони України Олексій Данілов заявив, що в Росії залишилася ще велика кількість зброї. Наступні кілька тижнів будуть сильно складними.

Зараз ви читаєте новину «Бої з окупантами сягнули максимальної інтенсивності». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути