понеділок, 30 січня 2017 14:37

"Бої в Авдіївці - продовження битви під Крутами" - Цаплієнко

"Бої в Авдіївці - продовження битви під Крутами" - Цаплієнко

Війна України проти російської агресії на Донбасі - своєрідне продовження визвольної війни часів УНР.

Про це на своїй сторінці в Facebook написав журналіст Андрій Цаплієнко, коментуючи загибель молодого капітана Андрія Кізіло.

"І ось я дивлюся наш старий сюжет, де 23-річний капітан жартує під обстрілом в напівтемряві, і думаю про всіх дітей, які зараз захищають нашу нещасну країну. Бій під Авдіївкою як продовження битви під Крутами. Війна дітей, які вірять, що воюють за майбутнє. Вони, посміхаючись в об'єктив, йдуть назустріч смерті, а нам залишаються тільки їхні молоді посмішки. Прихований зміст яких стане ясно тільки з часом. Не зрадьте їх... Не забувайте...", - закликав він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Авдіївці загинули ще двоє українських військових

Також Цаплієнко згадав про останній сюжет з українським офіцером.

"Усміхнений хлопець, який водив нас по позиціях в Авдіївській промзоні. Обвішаний БК, в плямистому кевларі на голові, з автоматом у руці, він мав досить грізний вигляд. Але коли зняв шолом, я помітив, що у нашого фронтового гіда ще зовсім юні, трохи округлі, як у дітей, риси обличчя", - зазначив журналіст.

У боях поблизу Авдіївки загинув капітан 23-річний Андрій Кизило. Він - випускник Національної академії сухопутних військ ім. Сагайдачного.
Зараз ви читаєте новину «"Бої в Авдіївці - продовження битви під Крутами" - Цаплієнко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути