Ексклюзиви
понеділок, 05 березня 2018 10:02

"Бояться Плотницького більше, ніж українських ДРГ" - стало відомо, де ватажок терористів

"Бояться Плотницького більше, ніж українських ДРГ" - стало відомо, де ватажок терористів
Стало відомо, де і як живе ватажок терористів Плотницький. Фото: Погляд

Екс-ватажок терористичного формування ЛНР Ігор Плотницкий знаходиться в Москві, але не має повної свободи пересування.

Про це повідомив "Апостроф" з посиланням на своє джерело в так званій раді міністрів ЛНР.

"Він не має повної свободи пересування, а саме, не може покинути російську столицю, проте, в діях у її межах не обмежений", - розповіло джерело.

Зазначається, що Плотницькому нічого не загрожує, бо він перебуває під так званим заступництвом свого куратора (помічника президента Росії Владислава Суркова).

"Головною запорукою збереження йому життя і свободи є те, що він вміє зберігати чужі секрети. Мовчання - золото, а в його випадку мовчання - життя. Але це мовчання стосується більш глобальної інформації, що ж стосується махінацій на місцях, то їх учасників вже точно здали", - розповів співрозмовник видання.

Колишні соратники стверджують, що екс-ватажку ЛНР навряд чи варто побоюватися ліквідації.

"Зв'язок він тримає через тих, хто залишилися після "перевороту" при посадах "чиновників", а також через окремих представників місцевої преси, все ще лояльних до нього, в тому числі, в так званому держтелерадіо ЛНР. До речі, що стосується колишнього директора телеканалу ДТРК ЛНР Анастасії Шуркаєвої, то їй пощастило менше, ніж Плотницькому, і вона за багатотисячні розкрадання поки що перебуває під вартою, хоча пиляли російські гроші вони разом", - стверджує співрозмовник видання в "радміні" ЛНР.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Росія модернізує армію за 2 роки" - ветеран АТО зробив прогноз по Донбасу

У Луганську з'являються чутки про можливе повернення колишнього ватажка, і це турбує нинішню верхівку бойовиків.

Зазначається, що у посиленому режимі працюють так звані "правоохоронці" і "військові", будинки перших осіб бойовиків і нових "міністрів" перебувають під цілодобовою охороною, а в Луганську більше бояться диверсантів Плотницького, ніж "українських ДРГ".

Колишнього лідера луганських терористів Ігоря Плотницького немає в санкт-петербурзькому СІЗО. Про це заявив член Громадської спостережної комісії Роман Ширшов, повідомляє "Дождь".

Зараз ви читаєте новину «"Бояться Плотницького більше, ніж українських ДРГ" - стало відомо, де ватажок терористів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути