Ексклюзиви
понеділок, 21 жовтня 2019 14:19

"Боротися із ворогом треба на усіх фронтах і не заради пільг" - військова Аніта Луіс

Автор: https://armyinform.com.ua/
 

У 2014-2015-х харків'янка Аніта Луіс служила в одному з добровольчих батальйонів. Цьогоріч на початку жовтня підписала контракт на службу у військовому резерві в окремій бригаді територіальної оборони Харківщини.

Тепер Луіс - санінструкторка підрозділу, повідомляє Армія Inform.

"За освітою я фізіореабілітолог. До війни мала престижну роботу. Приєдналася до бійців-добровольців, закінчила медичні курси, лікувала поранених у районі Пісків, Авдіївки та Водяного, підтримувала та допомагала місцевим, які страждали від обстрілів окупантів", - каже військова.

Жінка повернулася з АТО додому 2015-го, щоб доглядати за донькою Ерою. Стала волонтеркою. Опікувалася воїнами 92-ї механізованої та 128-ї гірсько-штурмової бригад ЗСУ. Допомагала бійцям підрозділів територіальної оборони, проводила майстер-класи з тактичної медицини та організовувала навчальні збори.

Автор: https://armyinform.com.ua/
 

У вільний від роботи час Аніта Луіс також працює з дітьми. Займається з ними спортом, учить медичній справі, проводить різні дитячі тренінги.

"Я люблю своє місто та Україну. Боротися із ворогом треба на усіх фронтах і не заради пільг. Тому роблю це за велінням серця. Кожна добра справа наближає нашу перемогу. Поки є сили, допомагатиму нашим захисникам і приноситиму користь своїй державі", - говорить Луіс.

До Одеси доставили 2 патрульні катери типу Island – "Слов'янськ" і "Старобільск". Із американського Балтимора суховантаж Ocea Freedom відправився 4 жовтня.

Зараз ви читаєте новину «"Боротися із ворогом треба на усіх фронтах і не заради пільг" - військова Аніта Луіс». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути